Творчість і Бібліотека
Понеділок, 20.11.2017, 22:17
Логін:
Пароль:
Головна сторінка [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Дозвілля » Кулінарні рецепти » Листова випічка на розсолі до перших страв
Листова випічка на розсолі до перших страв
ГістьДата: Понеділок, 11.04.2011, 12:18 | Повідомлення # 1
Група: Гости





1скл. (200мл) розсолу з-під квашених огірків (в оригіналі було з маринованих)
1скл олії
1ч.л. соди, погашена 3ч.л. лимонного соку
3 - 3,5скл. муки
Замісити тісто - просіяти в миску, зробити ямку, в неї всипати соду, залити лимонним соком , акуратно перемішати, влити розсіл, олію, вимішати до однорідності - тісто виходить важкувате і жирне (можна підсипати ще небагато муки).
Розділити тісто на дві частини, розтачати прямокутник тощиною 0,5-0,8см, посипати тертим сиром, можна трошки посипати грубшою сіллю (я ще посипала орегано (паприкою або іншими спеціями), скрутити рулетом, нарізати кружальці товщиною до 1см.
Пекти при темп-і 230 (в оригіналі - 250 - але то був один шар печива) до позолотіння.

За бажанням можна зробити печиво - розтачати, вирізати необхідні формочки, вмокати в тертий сир з паприкою, якщо солодкі - в цукор + ванільний цукор.

Спеціально для читатів http://dreamfood.com.ua/

 
Форум » Дозвілля » Кулінарні рецепти » Листова випічка на розсолі до перших страв
Сторінка 1 з 11
Пошук: