Творчість і Бібліотека
Понеділок, 25.09.2017, 02:03
Логін:
Пароль:
Головна сторінка [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Дозвілля » Кулінарні рецепти » Лемішка з салом
Лемішка з салом
ГістьДата: Понеділок, 10.01.2011, 12:15 | Повідомлення # 1
Група: Гости





Лемішка з салом
Просіяне гречане борошно злегка підсмажують у духовці, кладуть у каструлю і заварюють киплячою підсоленою водою до густоти в'язкої каші. Потім додають нарізане соломкою і підсмажене сало, добре розмішують, перекладають у форму і ставлять у духовку запікатись на 20–25 хв. Готову лемішку подають тільки гарячою.

На 2 склянки гречаного борошна — 3/4склянки води, 80 г сала

 
Форум » Дозвілля » Кулінарні рецепти » Лемішка з салом
Сторінка 1 з 11
Пошук: